Formatie de nunta Tulcea
Asiguram o sonorizare de inalta calitate la diverse evenimente importante din viata dumnea- voastra: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, evenimente publice  in Tulcea, Constanta, Galati, Braila.
prima pagina  I  despre noi  I  demo audio  I  imagini  I  video  I  contact
© 2011 copyright formatia ROYAL - webdesign ROYAL 
Formatia ROYAL activeaza pe piata muzicala, fiind compusă din solisti vocali si instrumentisti, fiecare dintre acestia avand studii muzicale (Scoala de Arta, Facultate de Muzica) si o experienta bogata în a condimenta petrecerile dumneavoastra cu veselie si distractie.
      Ne place ceea ce facem, iar satisfactia noastra cea mai mare e sa constatam aprecierile pozitive ale ascultatorilor. Dispunem de echipamente profesionale complete si facem fată oricaror cerinte. Se stie ca muzica poate face ca petrecerea dumneavoastra sa fie o distractie de neuitat.
        De aceea, va lasam sa decideti daca într-adevar ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, ascultand piesele noastre în sectiunea demo audio.
MARINEL LUPASCU
voce, clape
FLORINEL LUNGU
acordeon
                        Programul pentru nunta este diversificat si contine muzica ambientala (caffe-concert), populara, usoara, de petrecere si nu in ultimul rand melodii de dans, obiceiuri traditionale specifice zonei.
        Formatia ROYAL are un program de muzica populara ce include melodii din toate zonele tarii, dar si compozitii proprii.
        La cerere, putem adauga în componenta formatiei diversi solisti vocali sau instrumentisti cu care colaboram.
formatie nunta tulcea
View My Stats
Telefon formatie
0756 950 268

STELICA FOTEA
voce, chitara, bouzouki
ANCA CIOBOTARU
voce